Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είμαστε δίπλα σας αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, σας προσφέρουμε κάποιες υπηρεσίες μας στις καλύτερες δυνατές τιμές προσδοκώντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία.


Προσφορά  Νο1:

     ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ SERVICE από 40€ έως 60€


>> Με λάδια 10w40, Μόνο με 40

     Το service Περιλαμβάνει:   

 •      Αλλαγή λαδιών, 4 λίτρα

 •      Αλλαγή φίλτρου λαδιού

 •      Εργασία & Γενικός έλεγχος καλής λειτουργείας του οχήματος


>> Με λάδια 5w30, Μόνο με 60

     Το service Περιλαμβάνει:  

 •      Αλλαγή λαδιών, 4λιτρα

 •      Αλλαγή φίλτρου λαδιού

 •      Εργασία & Γενικός έλεγχος καλής λειτουργείας του οχήματος


Προσφορά  Νο2:

    Συντήρηση air condition / Μόνο με 50€ !


    Περιλαμβάνει:

 •      Έλεγχο διαρροών & καλής λειτουργίας κυκλώματος / κομπρεσέρ

 •      Συμπλήρωση / αντικατάσταση Freon & λαδιού

 •      Απολύμανση αεραγωγών καμπίνας


Προσφορά  Νο3:

     Έλεγχος μεταχειρισμένου / Μόνο με 20€ ! 


Επειδή η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκίνητου μπορεί να κρύβει πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, σας προσφέρουμε ένα πλήρη Έλεγχο και Αξιολόγηση του μεταχειρισμένου οχήματος που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, στο χώρο μας με τα σύγχρονα μέσα και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε, έτσι ώστε να γνωρίζετε εάν αξίζει να προβείτε στην αγορά του συγκεκριμένου αυτοκίνητου.


Θα γνωρίζετε εάν είναι τρακαρισμένο η δεν είναι ορθά συντηρημένο. θα ξέρετε  εάν θα χρειαστεί κάποιες άμεσες εργασίες συντήρησης στο άμεσο μελών.


Έτσι θα είστε σίγουροι εάν πρόκειται για μια καλή η λιγότερο καλή επένδυση των χρημάτων σας  και θα είστε βέβαιοι για την πραγματική του κατάσταση.


Προσφορά  Νο4:

    Νέα προσφορά στα προσφιλή μας OPEL για μεγάλο SERVICE / Από 100€ έως 140€ !


Η προσφορά μας αφορά τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Opel που φέρουν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας μέχρι 1,6cc.

Βρες από την παρακάτω λίστα το δικό σου μοντέλο και επωφελήσου από την προσφορά και τις υπηρεσίες μας.


 •    CORSA C (2000-2006) & ASTRA G (1998-2004) με 100€

>> Το service περιλαμβάνει:  Λάδι 10W40 (4lt) / φίλτρο λαδιού / φίλτρο αέρος / φίλτρο καμπίνας / μπουζί / Εργασία & Γενικός έλεγχος σε όλα τα μηχανικά μέρη του οχήματος σας, αξιολογώντας την ορθή λειτουργία τους.


 •    CORSA D (2006-2014) & ASTRA H (2004-2010) με 110€

>> Το service περιλαμβάνει:  Λάδι 5W30 (4lt) / φίλτρο λαδιού / φίλτρο αέρος / φίλτρο καμπίνας / μπουζί / Εργασία & Γενικός έλεγχος σε όλα τα μηχανικά μέρη του οχήματος σας, αξιολογώντας την ορθή λειτουργία τους.


 •    ASTRA J (2009-2015) με 140€

>> Το service περιλαμβάνει:  Λάδι 5W30 (4lt) / φίλτρο λαδιού / φίλτρο αέρος / φίλτρο καμπίνας (Ενεργού άνθρακα) / μπουζί (Ιριδίου) / Εργασία & Γενικός έλεγχος σε όλα τα μηχανικά μέρη του οχήματος σας, αξιολογώντας την ορθή λειτουργία τους.


Προσφορά  Νο5:

     Νέο πρόγραμμα άτοκων δόσεων / Από 2 έως 24 δόσεις !


Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας και κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, σύμφωνα με τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις, ενσωματώσαμε στην επιχείρησή μας έναν ακόμη διατραπεζικό τρόπο πληρωμών.


Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος πληρωμών σε άτοκες δόσεις.

 

Εάν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, οποιασδήποτε τράπεζας, σας δίνεται η δυνατότητα για αποπληρωμή από 2 έως 24 άτοκες δόσεις. Πάντα, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρησή μας, μπορείτε να πληρώσετε έως 24 άτοκες δόσεις:

 •   Τις εργασίες επισκευής και συντήρησης του οχήματος σας.
 •   Τα ανταλλακτικά που χρειάζεται να αντικατασταθούν για να ολοκληρωθεί μια εργασία.


Με τη νέα μας  υπηρεσία, δε χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας και στην ασφάλεια τη δική σας και των αγαπημένων σας προσώπων.(*) Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α. 1. Μπείτε στην καρτέλα [εξειδίκευση / Ford] για αν δείτε όλες τις τελευταίες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που έχουμε αυτήν την περίοδο για τα αυτοκίνητα της Ford.
 2. Για ότι μάρκας αυτοκίνητο και αν έχετε. Οποίο πρόβλημα και να  αντιμετωπίζετε ή ακόμα  εάν έχετε κάποια απορία,  μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 216 700 2517. Κάποιος έμπειρος μηχανικός μας θα σας δώσει την βοήθεια που χρειάζεστε.